Dakreparatie in Dordrecht

Lekt uw dak in Dordrecht of omgeving? Of zijn de draagbalken van uw daken aan het doorrotten? Wacht dan niet langer en bel ons. Onze specialisten in dakreparatie schieten u zo snel mogelijk te hulp. Bij daklekkage zorgen wij voor een snelle detectie van het lek, waardoor uw schade zo veel mogelijk beperkt blijft. Vervolgens repareren de dakdekkers uw dak met de nodige precisie en vakmanschap, zodat u hier voor lange tijd geen last meer van heeft.

Dakbedekking reparatie platte en hellende daken

Dakreparatie kan om verschillende redenen nodig zijn. Bij een hellend dak met dakpannen kunt u denken aan het verschuiven van dakpannen door een storm of beschadiging van een dak door een omgewaaide boom. Deze zaken gebeuren gewoon en zijn soms niet te voorkomen. Bij platte daken kunt u denken aan schade door grote temperatuursverschillen. Deze verschillen in temperatuur kunnen dakbedekkingen namelijk laten uitzetten en inkrimpen, waardoor scheuren en breuken kunnen ontstaan. Maar ook vervuiling op uw dak kan kleine beschadigingen veroorzaken met lekkage als gevolg.

U kunt ons inschakelen voor verschillende soorten reparaties, zoals nokvorst reparatie of dakpan reparatie. Laat uw daken in Dordrecht of in de omgeving van Dordrecht controleren door onze dakexperts. Bel direct 085 - 106 16 04 om een afspraak te maken, of vul online het contactformulier in.