Dakrenovatie in Dordrecht

Schade aan uw dak kan soms onopgemerkt verergeren. Het is vaak lastig te beoordelen of uw dak aan renovatie toe is. Heeft u toenemende last van lekkage of andere schade aan uw dak? U kunt uw gehele dak of een deel van uw dak door ons laten renoveren. Neem tijdig contact op met de door ons aangedragen professional voor advies over uw dak. U kunt schade beter voorkomen dan repareren.

Uw dak renoveren

U bent vaak voordeliger uit als u kiest voor renovatie. Meerdere kleinere reparaties verdeeld over meerdere jaren kosten u in totaal vaak meer. De kosten voor een dakrenovatie zijn afhankelijk van het type dak en de staat waarin het dak verkeert. Heeft u een hellend dak? Dan zijn de kosten weer anders dan bij een plat dak. Is de dakconstructie beschadigd? Dan zal het hele dak vernieuwd moeten worden. De prijzen lopen dus flink uiteen.

Wilt u de constructie van uw dak volledig wijzigen, dan bestaat er de kans dat u een vergunning nodig heeft. Ook als u een monumentaal pand bezit of uw huis onder beschermd dorpszicht valt is een vergunning nodig. De dakdekkers van de door ons aangedragen professional in Dordrecht adviseren u graag over de conditie van uw dak en verdere voorwaarden. Na een dakrenovatie bent u weer jaren beschermd. Neem contact met ons op via 085 - 106 1600 of via het contactformulier.