Dakinspectie in Dordrecht nodig?

Elk dak is anders. Een plat dak heeft andere zorg nodig dan een schuin dak. De materialen waarmee een dak is opgebouwd verschillen sterk en vereisen dan ook gespecialiseerde kennis. Bij Best Totaalonderhoud BV bent u verzekerd van gespecialiseerde kennis op het gebied van daken. De waarde van een dakinspectie wordt vaak onderschat. Een dakinpectie kan veel duidelijkheid opleveren. Moeten bepaalde onderdelen gerepareerd worden of moet het hele dak vervangen worden? Door uw dak regelmatig te laten beoordelen door een specialist kunt u veel kosten besparen.

Effectief dak onderhoud

Komen wij voor dakinspectie bij u op bezoek? Dan zullen wij uw dak tot in de puntjes inspecteren. We zullen kijken naar de opbouw van de dakconstructie, de isolatiewaarde, de materiaalkeuze en de manier van bevestiging. Op basis van deze factoren stellen wij een advies voor u op. Heeft u zelf vragen over de conditie van uw dak of over mogelijkheden voor isolatie of andere aanpassingen? Onze experts informeren u graag.

Wilt u niet voor een verassing komen te staan? Dan is het verstandig regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren. In Dordrecht staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Bel ons via 078 - 204 40 06 of neem contact op via het contactformulier.