Dakisolatie in Dordrecht

Dakisolatie kent vele voordelen. Laat u informeren en lees snel verder. Wij hebben alle benodigde informatie op een rijtje gezet. dakisolatie in Dordrecht laat u uitvoeren door een ervaren dakdekker in Dordrecht. Onze dakdekker helpt u graag. U kunt ons bereiken op 078 - 204 40 06. Onze dakspecialist vertelt u alles over isolatie van uw dak en over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op.

Dakisolatie: de voordelen

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor dakisolatie is kostenbesparing. De kostenbesparing waar u op uitkomt blijft een inschatting, maar kan zeker oplopen tot €800 op jaarbasis. Hierbij is uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3. De huidige gasprijs verschilt daar natuurlijk van, dus de berekening voor dakisolatie in Dordrecht kunt u zelf nog maken. Nog meer voordelen zijn:

  • Uw wooncomfort wordt vergroot.
  • Het heeft een gunstig effect op het klimaat omdat er minder CO2 wordt uitgestoten.
  • De waarde van uw woning zal hoger worden.

Dakisolatie: kosten

De kosten voor dakisolatie in Dordrecht laten plaatsen komen neer op tussen de €1000 en €4500. U kunt de kosten drukken door aanspraak te maken op eventuele subsidies. Deze kunnen tot 30% van de kosten dekken. Om in aanmerking te komen moet u vaak voldoen aan bepaalde voorwaarden. Lees u dus goed in over de subsidies.

Wat wij voor u kunnen betekenen

De dakdekkers van Best Totaalonderhoud BV plaatsen alle typen dak isolatie voor u. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. Bij het aanbrengen van dakisolatie in Dordrecht bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde

Bij dakisolatie aan de binnenzijde van uw platte dak wordt de dakbedekking verwijderd en wordt het isolatiemateriaal aangebracht. Dit kunt u het beste laten doen wanneer u uw platte dak verouderd is. Een mooie manier om uw schuine dak te isoleren is dakisolatie aan de binnenzijde toe te voegen. Hierdoor ontstaat goede isolatie. In plaats van dakisolatie kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Er worden dan isolatieplaten op de vloer gelegd of er wordt isolatiemateriaal tussen de balken aangebracht.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle oplossing voor de isolatie van uw platte dak is dakisolatie aan de buitenzijde. Het is wel minder effectief dan dakisolatie aan de binnenzijde van een plat dak. Uw schuine dak isoleren? Ga dan voor dakisolatie aan de buitenzijde van uw dak. Dit geeft de beste isolatie. Er kan ook isolatiemateriaal onder de dakbedekking worden gespoten. Dit geeft echter minder goede isolatie.

Dakisolatie Dordrecht door Best Totaalonderhoud BV laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn u graag van dienst. Direct een afspraak maken of eerst meer informatie nodig? Bel ons direct op 078 - 204 40 06 of vraag een offerte aan via het offerteformulier.