Daklekkage in Dordrecht

Een daklekkage Dordrecht is enorm vervelend. U staat op het punt om de deur uit te gaan als u de natte plek op het plafond ziet. Uw dak moet snel gerepareerd worden. Voor Best Totaalonderhoud BV is geen dak lekkage te gek. Onze dakdekker kan altijd op korte termijn een afspraak inplannen om uw dak te beoordelen. Op deze pagina vindt u alle informatie over daklekkages. Wilt u direct meer info, dan kunt u ook 24/7 met ons bellen via 078 - 204 40 06.

Daklekkage Dordrecht: wat te doen?

Vermoedt u wat de oorzaak van de lekkage is? Dit zou erg handig zijn, aangezien het veel tijd kan besparen en op die manier zo veel mogelijk schade kan voorkomen. Zet emmers neer om het water op te vangen en bescherm uw spullen. Denk ook alvast na over een eventuele vergoeding door uw verzekering. Schuine daken, maar ook platte daken moet u niet zomaar beklimmen. De hoogte van het dak wordt vaak onderschat en een val van uw dak kan rare gevolgen hebben.

Onze werkwijze bij daklekkage in Dordrecht

Door bij daklekkage Dordrecht met een voorafgestelde heldere werkwijze te werken, kunnen wij de kwaliteit van onze diensten blijven garanderen. Stap 1 is de inventarisatie van het probleem. Dit houdt in dat wij naar uw verhaal luisteren en waar nodig doorvragen over details. Vaak plannen wij direct een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken. Op basis daarvan kunnen we u meer vertellen over het herstellen van uw dak.

Wij controleren uw gehele dak, zodat we alle mogelijke oorzaken van de lekkage uitsluiten. Ook dakkapellen, dakramen en alle kieren en naden controleren wij. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Ten slotte doen wij u een voorstel op maat en mocht u het daar mee eens zijn, dan kunnen we op korte termijn een afspraak inplannen op uw daklekkage te repareren.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Plantengroei, verstopte dakgoten en dieren die ongevraagd van uw dak gebruikmaken richten ook schade aan uw dak aan. Een daklekkage Dordrecht kan niet altijd voorkomen worden, maar u kunt er wel voor zorgen dat u de kans verkleind. Dit doet u door dakonderhoud of door eens in de zoveel tijd een dakinspectie te doen.

Lekkage plat dak

De oorzaak voor een lekkage plak dat is vaak een scheur in de dakbedekking of een slechte afvoer van water. Uitgedroogde dakbedekking met scheuren kunt u beter snel vervangen, anders bent u veel geld kwijt aan reparaties. Een plat dak repareren vereist enige behendigheid. Schakel onze dakdekker in Dordrecht in. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel direct op 078 - 204 40 06.

Lekkage schuin dak

Uw schuine dak bestaat uit verschillende onderdelen. Wanneer die kapot gaan is de kans op een lekkage schuin dak groot. Wij nemen al het materiaal met ons mee, zodat we, indien het om kleine schade gaat, meteen uw dak kunnen repareren. Wij verhelpen een daklekkage door een losse dakpan direct voor u, maar plannen even een nieuwe afspraak met u in indien het om een groter probleem gaat.

Bel gerust bij daklekkage in Dordrecht

U wilt natuurlijk vandaag nog uw daklekkage gerepareerd hebben. Om dit te bewerkstelligen heeft Best Totaalonderhoud BV altijd een dakdekker voor u klaar staan. Laat uw daklekkage in Dordrecht aan ons over. Voordat wij de lekkage repareren maken wij heldere afspraken met u. Ook al zijn we druk bezig op het dak, wij beantwoorden de telefoon altijd. Bel ons gerust op 078 - 204 40 06of gebruik het contactformulier, dan plannen wij een afspraak met u in.